Image by Gene Taylor

SHOW UNITS FOR BIN HE YIN XIANG DEVELOPMENT, SHANGRI-LA, YUNNAN, CHINA

This is one of the earliest project which we have designed in Kunming. This project was a collaboration between DAP and our associate Top Design Studio in Kunming. The challenging aspect of this project was the space zoning as there were 3 different location for the lounge. Also the existing height is low. To counter the height constraint, on the contrary we introduced more but subdued ceiling design elements as such attention would be on the ceiling design but not the height.

 

The layout plans have eventually changed to major extent compared to the ones we submitted at the design proposal stage; these includes resting corners, VIP rooms and different functions for the respective two halls. The information center remains. Overall, it was a good project and publicity for us for both companies.

 

这是我们在昆明设计所参与的最早项目之一。 该项目是我们与昆明顶尖设计工作室合作的项目。 这个项目的挑战性在于空间分区,因为休息室有3个不同的位置。 现有的高度也相对较低。 为了解决高度限制,相反的我们引入了更多但是柔和的天花板设计元素,因为这样的注意力将集中在天花板上设计但不是高度。 与我们在设计方案阶段提交的布局计划相比,布局计划最终在很大程度上发生了变化。 这些包括休息角,贵宾厅和两个大厅的不同功能。 信息中心仍然保留。整体而言,这对双方设计公司来说是一个很好的项目和宣传

滨河印象样板房室内设计 050519.005
滨河印象样板房室内设计 050519.005

Describe your image here

press to zoom
滨河印象样板房室内设计 050519.018
滨河印象样板房室内设计 050519.018
press to zoom
滨河印象样板房室内设计 050519.016
滨河印象样板房室内设计 050519.016
press to zoom